Vrienden van Stichting Enzo

Stichting Enzo is een SBBI (Sociaal Belang Behartigende Instelling). Dit houdt in dat over ontvangen schenkingen en legaten geen schenk-en erfbelasting hoeft te worden betaald. Voor de schenker zijn giften aan een SBBI onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Actuele informatie hierover vindt u op de website van de belastingdienst.

Onze dagbesteding is nodig. Uit onafhankelijke interviews met mensen zelf en hun familie blijkt dat mensen sterker worden, zelfverzekerder, dat zij zich gewaardeerd en serieus genomen voelen en dat zij plezier hebben in hun werk. Zij zijn daardoor beter in staat te participeren in de samenleving.

Word vriend van Stichting Enzo en steun onze dagbesteding

Vriend worden van Stichting Enzo kan door een bedrag naar keuze over te maken op onze rekening. Als u een bedrag van €25 of meer overmaakt ontvangt u als u dat wenst een cadeaupakket met maximaal 3 unieke handgemaakte artikelen:

  • handgeweven glazen- of theedoek
  • handgemaakt keramisch artikel
  • schilderij in passe partout of een set handgemaakte kaarten

Word vriend

  • Bulletin

  • Stichting Enzo verspreidt een aantal keer per jaar een digitaal bulletin met actuele informatie over de organisatie, verkoopactiviteiten en nieuwe producten. Graag ons Bulletin...

    Lees verder

Vrienden van Stichting Enzo

Word vriend en steun de dagbesteding. lees verder

volgeltje